Dagmar

Att ta en löprunda med eller mot Dagmar är inget att rekommendera.. Har aldrig slitit så mycket för att ta mig fram eller kämpat så mycket för att inte ramla. Idag sprang jag ensam och det gick så mycket enklare, skönt skönt!

Massage

Har en fantastisk jul hemma i Falun. Igår var jag på massage som jag fick av mamma och pappa i julklapp, så sjukt skön t! I morgon ska jag ner på stan o kolla efter en ny telefon.. iphone eller samsung det är frågan?

Hem till Falun!


Elins födelsedag!


Julsittningsförfest


YES btw!

Vi satte första ekonomistyrnings inlämningen igår och fick VG på IT arbetet idag, bra jobbat Team Lila!

Lila

Åkte till Erikslund tillsammans med de lila tjejerna efter skolan. Lyxade till det med lite IKEA-mat kan man säga, fantastiskt! Jenny tro mig, det här var de bästa bilderna...

5 toast!
Så här går det när jag lämnar över kameran till någon annan
Fantastiskt sällskap
Gratis är gott?
Så klart att Wiebe ska pröva soffa tillsammans med en häst...

Where The Light Is

Igår kom det snö över Västerås, mycket enklare att acceptera att det är kallt då. Igår blev vi klara med IT-arbetet, idag blev vi klara med första ekonomiarbetet. Nu känns allt plötsligt lite bättre...

"Oklart"

Sitter i skolan och dör lite granna. Detta är verkligen skit jobbigt, denna kurs, denna uppgift och våra lärare. Nej. I morgon är det inlämning och det känns inte alls speciellt bra. Kommer nog sitta här hela dagen. Tur att man har den bästa gruppen i världen och vi kan skratta åt eländet... Dupont!

where the city meets the sky


Just det bloggen..

Vi vann idag, grymt skönt. OCH det gick faktiskt bra att spela idag, kändes riktigt bra på planen trots att det gjorde galet ont i tån. 2 kassar blev det och två assist, helt okej. Grymt rolig match, och det är det som är viktigt!

Så mycket bättre

Sen när jag mötte dig så har jag tänkt på dig, jag har en fråga och jag tror att du har svaret. Det är något med dig som lockar, som bara drar mig ner, jag tappar andan och mitt liv är upp och ner. Vad har jag gett mig in i, hur kunde detta hända. Kan du förstå mig när jag ropar och ropar ditt namn? Bara vinden ger mig svar och den visar mig det som är sant, bara vinden ger mig svar när jag ropar och ropar ditt namn.


Sov gott!

Match i morgon, hoppas på lite sömn i natt!

Fina och mycket duktiga tjejer!

Det är tur att man har de bästa klasskamraterna när man hänger på skolan så grymt mkt som vi gör nu. Är verkligen helt slut. Har pluggat hela dagarna den här veckan och det ska bli grymt skönt med helg. Eller nja vi ska ju faktiskt börja plugga igen på söndag... Men lördagen ska bli skön iaf!

RSS 2.0