Harrys

Jamenjo. Vi hade ju lagfest i helgen, och mamma jag överlevde! Vi hade en lugn och fin lagfest hemma hos Holma och drog sedan vidare till Harrys, jo Harrys. Där inne var det väl ganska trevligt, men väldigt mycket sjukt också. Kul att dansa som vanligt men lite väl högmedelålder, har aldrig ansträngt mig så mycket för att inte få kontakt med någon eller dansa sexigt, tur att man inte var ensam. 
Inte det bästa valet av klänning, den kortaste av dem alla... men har man vunnit så har man! 

Plugga plugga plugga

Nej, det var inte lätt att ha grupparbete denna dag, fin musik, men man hörde ju inte vad någon sa...

Ekonomistyrning.

Har btw en riktigt jobbig kurs nu som gör att jag inte har så mkt ork till så mycket annat. Ni får ursäkta om det står still här. Det värsta är att man går på alla föreläsningarna, men förstår bara mindre och mindre.. Idag på föreläsningen spårade det ur och det märks att det inte bara är oss det är fel på eller våran väldigt söta men helt värdelösa lärare. Idag sa han så här "Ja det är helt orimligt att ni ska kunna lära er något och klara tentan med det här upplägget. Ni ska på två veckor göra det som andra gör på minst sex veckor. OCH ni har en till kurs samtidigt. Finns inget jag eller ni kan göra åt det heller." Fantastiskt va? Våran rektor hade tydligen sagt att de ska försöka fixa det här så de som läser nästa år skall få det bättre, men så bra!! Dessutom ligger kursen över jul... Det blir tyvärr ingen Kalle i år.
Årets julgris...

Kåren

Ikväll blir det att slava på Kåren. Ska bli både kul o jobbigt. Tanken är att vi ska börja kl 17.00 och sluta när vi är klara, vilket brukar vara ca 6.00! Jag har dock match i morgon bitti, så jag får dra lite tidigare o gå hem o sova, skönt! Vi ska servera, stå i baren, garderoben, inträdet, plocka flaskor m.m kan bli en magisk kväll... Som sagt i morgon är det match och lagfest, jag bara måste vara frisk i morgon!!

In my mind I'm crawling on your floor

But I wear rubber bands round my soul 
they keep me from crawling 
And these rubber bands round my sould 
They keep me from falling

And then when you are not in my dreams 
and not in my mind 
but we are at the same place at the same time 
rubber no longer holds the borders of my soul


Häftigt!


Lite ballt att jag kan gå in och photoshoppa bilder på farmors mamma...

Vem får mig att gå dit jag aldrig gått?




Vad ska det bli av mig?


Plugg plugg plugg

Nej nu är det lite mycket! Skönt att IT pisset blev klart idag, som jag har grubblat över den där excel uppgiften, som var helt omöjlig, tack Lars, David, Daniel, Johan, Jenny, Sandra, Elin, Fanny som försökt att hjälpa mig. Word och PP är också inlämnade och klara idag, även där en massa strul. Igår hade vi opponering på vårat organisations arbete och det gick jätte bra och vi fick godkänt direkt, riktigt riktigt skönt. På tisdag är det tenta och på onsdag ska vi typ vara klara med ett annat grupparbete... ujuj! Nu blir det träning..

Falu gruva

Kvällspromenad hemma i Falun...

För livet!


Här blev jag den jag är



RSS 2.0