Nollor!

Vi håller på med lite nollning, uppdateringen blir inte den bästa de här dagarna :)

Grattis Madde och Markus!!

Nu har min finfina kompis fått en dotter, stort grattis!

Ny cykel!

Isabelle, den här får du inte låna :) Tack mamma och pappa för bidraget!!

Grekland dag4

Dagen innan bröllopet blev en dag på stranden. Jag solade och badade medan sambon min höll utkik efter flygplan och snorklade. Flygplanen flög nått så sjukt lågt, strax över solstolarna.. Johan tog med kameran och väntade på att planen skulle lyfta. Efter två timmar kommer han tillbaka med ett klipp på ett mindre flygplan som inte alls flög så lågt, gissa om han var besviken, hela dagen var förstörd.
På kvällen kom släkten och det blev lite middag och laddning inför bröllopet!

Titta här Madde...

I morgon skall jag eventuellt hämta min nya cykel!

Grekland dag3

Dag3 började med "ett" moln på himlen och det innebar att det var lagom värme för lite tennis. Helt okej första kvarten, sen blev det på tok för varmt, speciellt för Johan som förlorade det hela. Vi svalka oss lite i poolen, låg kvar, låg kvar. På eftermiddagen tog vi den dagliga promenaden in till stan. Det tog inte lång tid innan T-shirten flög av och började vevas som en fläkt. Väl framme testade vi Sofis bröllopsfrisyr och åt lite gyros.
Världens sötaste systerdotter tillsammans med en godisglass "som aldrig tar slut".

Bekämpning av bestickning

Det känns så jäkla rätt att göra dessa kurser nu, sista veckan på jobbet.


Solen skiner idag


Grekland dag2

Dag två var vi båda lite sega till en början.. men det var bara upp och hoppa och ut och jaga sol. Poolhäng hela dagen med några goda glassar, bra böcker, skön musik och sval poool, helt för oss själva. Dagen avslutades med resans godaste Souvlaki och lite kortspel. 15 - 3 till Caroline. 


Har aldrig haft så här tråkigt..

Sitter och leker med macen, en trogen jävel, du kan inte bli smittad, du finns alltid där. Vatten, har ALDRIG druckit så här mycket vatten, och har aldrig kissat så här mycket. Förlåt men jag har aldrig haft så här jäkla tråkigt!

Jag skulle ju bli frisk idag!?

Ligger hemma i sängen, mår inte speciellt bra. Nu är halsen HELT paj, får knappt fram ett ljud. Har ont i lungorna, låter ungefär som Darth Vader när jag andas, kanske Johan gillar. Hostar typ hål på mina lungor och får kramp i hela kroppen för varje nysning, som kommer ungefär 5gånger i minuten. Nej man kan ha det bättre!

Godnatt mig själv!

Inatt sover samBossen i båten och jag får helt enkelt godnatta och godmorra mig själv. Kan inte riktigt gå och lägga mig än då jag och Frida smider planer inför framtiden, det blir bra det här!

Tillsammans med er är allt bra!

Sitter hemma i soffan ensam med förkylningen och några tussar snorpapper. Hade gärna haft förra helgen igen, tror att det hade gjort mig frisk på nolltid! Kom tillbaka tjejer!

Grekland dag1

Nu kommer äntligen lite bilder från Grekland. Här har vi dag nr 1. Resan började med frukost på våran finfina balkong, kokosyoghurt tillsammans med en mycket god macka, kan inte bli så mycket bättre. Förmiddagen spenderades vid havet där vi hängde lite med systrarna och sällskap. Såklart hamnade Johan i ett vattenkrig, det hela slutade i tårar.
Det blev ett break från stranden med lite lunch hos storasyster, den som inte skulle gifta sig, pasta med pesto.
Tillbaka till stranden för lite massage och solmys. På kvällen vandrade vi in de två kilometer vi hade till staden för en middag med syster,  den som skulle gifta sig och hennes vänner. Kvällen avslutades efter lite för många glas rödvin med en trevlig promenad hem..

Just give me some candy, after my hug

Är så trött men så rastlös, går runt i alla rum och försöker komma på något lugnt och roligt. men nej! Nu sitter jag på vardagsrumsgolvet och kollar in i väggen, väntar på "något gott" som Johan ska ta med sig hem. Är lite deppig, ge mig!

Power and productivity for a better world

Sitter på jobbet, är sjukt sliten. Febern är med mig, på avstånd, mesvärme skulle jag säga. Kör över mig istället, gör mig frisk!? Inget, jag menar INGET fungerar som det ska. Datan hänger sig, jag får inte in mina mejl och allt bara strular. Ska väl hem snart och sova igen, är lite trött på det nu, efter två dagar, nej man ska inte klaga. Igår när jag mådde som sämst fick jag syn på ett jätte skönt inlägg i Maddes blogg http://madeleinehjelm.blogg.se/2011/august/en-hyllning.html#comment Precis vad jag behövde, precis då. Madde. Jag saknar dig när du inte är med, du är den som får mig att trivas i V-ås när allt annat känns tungt och jag vet att du kommer ta en stor plats i mitt liv!


Bröllop

Ligger man hemma i sängen och är sjuk kan man ju alltid drömma sig tillbaka till bröllopsfesten, grymt lyckat! RUNDTÅG RUNDTÅG RUNDTÅG!

Bästa helgen!

Tack tjejer för en helt underbar helg, det kunde inte bli bättre! Vi vet vilket tema det blir nästa gång, men inte i vilken stad. Karlstad, Falun, Leksand eller kanske Örebro?
Det bästa som finns efter tjejer är väl paket?
En morgonpromenad till finaste kyrkogården!
Ut en sväng med båten. Johan var nöjd chaufför som fick glida runt med 4 brudar...
Fint väder hela dagen. Men vad sjutton hette fågeln?
Lyxlunch på båten, säger bara Vivaldi, ni gör ett bra jobb!
Firar lite!
Skål!
Fina Frida i Mälarens mindre fina vatten...
På väg in till stan efter några sköna timmar i solen.
Pajmys är ett måste när tjejerna träffas
Jag har bara snygga vänner!
Madde, jag har en sjuuukt rolig bild också. Men nu när jag fått så många läsare är det inte lika kul, för dig ;) Hämnden är ljuv...
Kvällen avslutas med utgång såklart!

Sjukling

Frida flytta till V-ås så kan vi vara sjuklingar tillsammans, göra varannan te och välja lite bra filmer tillsammans, tycka synd om varandra. Ganska mysigt kunde vi ha det. Nu ska jag sova mig frisk från det här pisset! Idag har jag missat en bra dag, och det svider lite extra!

3år


Bara 3år, fattar inte. Tycker att vi har kämpat längre än så... Älskar dig!

Den som väntar på nått gott...

Väntar alltid för länge. Nej, idag fanns ingen tid. I morgon kommer bilderna upp.

I'm gonna get dressed for some sex, shaving me up for some big time baby!

När man inte har roligare, så finns alltid det här.

Har haft en helt underbar helg!

Tjejer, bilder kommer i morgon..

Oh


Nu har tjejerna åkt hem...

Apropå midsommar

Det kommer mera...

Emelie, kom kom kom!


Finaste midsommarbilden. Hoppas verkligen att du kan komma i helgen, det vore så sjukt kul!

Finbesök hela veckan :)

Har haft finbesök hela veckan. Mamma och pappa i måndags, Lars och AB idag och Brudarna på fredag. Kan inte bli så mycket bättre!

Brimnes


O idag får vi våran nya säng..

Teamwork hemma i lägenheten


Saknar lite Elias

C.

LyxLunchMåndag




Upphämtad med båten nere på stan för en lunch med familjen, inte helt fel!

En gång till, en gång till!

Vill tillbaka, kom vi drar?

Torsdagsmys i parken

En trevlig lunch med mina två coola vänner...

Här är da team

Avslutar med en bild på mästerfotografen, tack Madde för en bra torsdag!

So I wear rubber bands round my soul


Fyfan va roligt man kan ha en fredag på jobbet!


Det är bra att man kan uppföra sig korrekt de sista tre veckorna, de första 4månaderna sket det ju sig...

Ligger efter


Hade en sjukt jobbig träning igår, men grymt kul, kul att kameran kom med så lite bilder på vårt gemensamma svettbad blir synligt för allmänheten. Fick internet igår, så i helgen kommer lite bilder upp från allt som ligger och väntar... Tack Madde för lånet av den mycket fina bilden, måste säga att du är en mästerfotograf, du riktigt fångade känslan i den här bilden... Tack, verkligen!

I väntan




Idag skall internet fixas i lägenheten är det sagt, YES, lånar en bild från kusinen så länge, och internet från ABB. Tack!

Hemma!

Sitter på jobbet med mina myggbett, fiskbett och kollega! Ska snart hem och plocka lite med lägenheten och packa upp Grekland. Har fortfarande inte fått internet hemma, så bilder kommer väl om några dagar kanske. Hej! 

 

RSS 2.0