Sista timmen..



Sitter och kollar att allt är som det ska på jobbet inför nästa vecka. Papper och mejl och en massa annat smått och gott. Snart blir det hem till lägenheten och städa städa städa, få upp allt, diska, tvätta och sen packa inför Grekland. Vi hörs om en vecka!   

Lördag, kom kom kom!


Nu vill jag bara hem, sova, vakna och sedan åka!

Flyttar in!


Lunch

Idag på lunchen hade jag ett speciellt uppdrag.. Hitta en plastblomma och bananer! Jag drar ju till Grekland nästa vecka då min kollega kommer tillbaka från sin 4veckor långa semester, så tänkte att han kan få något fint att komma tillbaka till, inte bara röda mejl. Han ÄLSKAR bananer, så självklart har jag fyllt rummet med bananer av alla färger och smaker! Sen är min kollega sämst på att ta hand om blommor, så tänkte ja, en plastbananblomma får det bli!

Välja klänning utan spegel..


Come away with me


Krondiket




Nej men livet är väl fint?

Vet inte om det är det tråkiga vädret, twittern eller the sound of silence som gör att världen känns lite gråare idag! Bättre i morgon, lovar!


Spring inte ifrån mig!


Hittade lite bilder från förr, faaan va tiden går. Ångest, hej! Snart sitter jag väl i soffan och läser brevet jag skrivit till mig själv som jag ska läsa när jag är 40. Vill inte!    


Oh

Nej nu har jag suttit med jobbets twitter i över 5 timmar, idag var det mkt och sjukt segt. Är heeelt slut nu. Och jag är inte klar, översteg gränsen för antal inlägg.. har aldrig hänt! Blir alltså lite twitter i morgon också.. Yeeah!


Grekland, en vecka kvar!

Systrarna tillsammans med kusin Isaac.

Hemma

Tack tjejer för en mycket trevlig lördag!!

Jobbar

Nej, fredag ensam på jobbet är inte det roligaste hörni!

En fika?


4år


Att göra kärlek

Färgerna blir väl inte de bästa här på bloggen, menmen.

Milen och lite mer!


Tänkte att jag skulle ta det lugnt på träningen igår, tån. Körde 1,4 spåret, lite intervallträning inför innebandyn. Det drog iväg och blev tio hela vändor, så jäkla skönt efteråt! Idag mår kroppen lite halvbra, något sliten.   

På jobbet!


Raggarsvin

Med trevligt sällskap var den här helgen helt okej...

Tisdagsmys

Grabbarna kunde så klart inte åka hem förens de också fått napp. Jag kröp in i båten och la mig, kollade på solnedgången, kan man ha det bättre?

På kroken!

Blev en tur ut på sjön igår med Johan o Johan. Så klart att bruden får fisken, igen.

Asien

Tänkte visa lite filmer jag hittat från min resa i Asien. Denna film kommer från bussturen till Vietnam från Kambodja. En vecka efter den otäcka olyckan då vi krockat med två ungdomar på moped. 30 timmars bussresa med konstant tutande...

Hemma

Ett av de finare rummen på resan, lite kallt dock. Lite bättre standard ikväll!

RSS 2.0