Lördag!

Lördagen började med att titta lite på sambon som spelade fotboll, oavgjort. Martina fick lära sig när det var tid för att klappa... det övergick sedan i en trumlektion! Vi gled sedan hem till Arosvägen för kortspel och lite drinkar i solskenet, självklart så vann jag!! Sen blev det att heja fram Loreen i soffan och fira henne på hattfabriken!

Fredag

Syrran var på besök i helgen och vi hade en fantastisk helg. Här kommer fredagen som bestod av en hel dag ute på sjön (första doppet), avslutades med grillning och spel!

5 toast!

Har haft en fantastisk helg med syrran och hennes kille, bilder kommer i veckan!

Soooool

Har haft en fantastisk dag. Började med plugg med gruppen på en filt på jäkneberget, sen blev det att hämta båten och glida runt lite med den. I solen mår jag bra!


Milfen :)


En inspirerande promenad med Madde!


Jäkla Anders!

Johans kompisar har varit på besök över helgen och då har det varit flygplan för hela slanten. Det är okej, men nu hänger det såklart kvar, just nu är det en film på arosv, en flygfilm... Har inget att säga till om, så blir att blogga ist och kanske sova lite.


Du är så duktig!

Våran basilika har överlevt och växer så det knakar, fantastiskt! Allt annat brukar dö, efter några veckor. Blir nog att göra lite pestolax i helgen! Har dessutom en ros som växer ur den finaste krukan, när rosorna slagit ut får ni se...


En film, minst!

Värsta springturen någonsin, ush. Om det var för Pizzan, kebaben, hamburgaren, korven, chipsen, godiset eller alkoholen från helgen vet jag inte men det var en riktigt jobbig vända idag. Sprang seriöst och stönade som en tennisspelare, och tänkte hela turen att aldrig aldrig mer. Det blev inte bättre när tre flugor flög som missiler in i mina ögon och halva turen var fylld av tårar. Nej nu är jag värd en bra film!

Grattis mig själv!

Namnsdag, tydligen!

är så nöjd med min nya väska


Hörru du måste flytta på dig!


Gårdagens


Mys

Film och kokosbollar med min sambo, soul surfer, tack jenny!


auuf

Igår var det träning med laget, crossfit! JAG DÖR, så jäkla jobbigt, var helt ärligt nära att gråta för att det gjorde så ont. Men det var skönt när det var klart, igår alltså. IDAG, det gör bara ont, i vanliga fall tycker jag om det, men nu skriker kroppen. Det går knappt att röra sig och om jag råkar lägga mig ner kommer jag inte upp själv. Det här ska vi göra varje måndag, och kanske torsdag! Ajajaj

En dag i naturen!


Våt

Var ute och sprang i regnet, inte alls så torrt, men skönt. Har börjat med en ny grej efter träningarna, duscha kallt, fantastiskt! Nu blir det popcorn och fira Johans godkända tenta!


Kladdkaka

I lördags var det lagfest, riktigt roligt men idag är det försäsongsträning!! Oh kommer blir jobbigt, men behövs för när jag kommer hem väntar ännu en kladdkaka och en början på tentaskrivning hade jag tänkt mig!

En promenad!!

 

 

image description

 


I min studio

Gör mig klar för lagfest!! Ska bli såjäklabra, Maja som är värd har fixat med den här festen i flera veckor så det kan inte annat än bli bra! Eller.. Jag hade verkligen tänkt att ha klänning, men det är väldigt kallt och vi ska grilla! :( Så det blir byxor och min genomskinliga igen, sista gången innan alla klänningar kommer! Hoppas på en bra kväll, håll tummarna för att det inte ska regna!

En bra dag i solen!


Tack hjärtat!

Igår firade vi min 23-åriga födelsedag, 27 januari, på Centralbadet i Stockholm! Det var helt underbart. Vi började med att simma lite, sen var det bubbelbad, ljusbad och kall/varmvattenbad. Det sistnämnda var ingen hitt i början, du kliver ner i en grop med iskallt vatten och går sedan direkt ner i ett hett bad. Första gången gjorde det bara ont och jag förstod inte varför man skall plågas i onödan? MEN sen testade jag en gång till, och då var det mycket skönare, som det sköna när man ligger på en spikmatta. Det slutade med att jag sprang upp och ner i det där kalladoppet, försökte även stanna till i några sekunder men ajaj. Vi åt även god mat, räksallad vad annat! Dagen avslutades med att Johan försvinner med min skåpnyckel... Jag springer runt hela badet och letar efter honom, skickar in minst 4 gubbar att fråga efter honom i herrarnas omklädningsrum, men nej där fanns bara Gunnar! Efter en massa panik, vi skulle ju med tåget, visade det sig att Johan var kvar i herrbastun, inne på badet, vilket jag borde ha förstått! Vi hann med tåget och jag var helt slut resten av kvällen!

RSS 2.0