Kan vi inte försöka ha lite kul?

Är helt knäckt efter innebandyträningen. Jag har aldrig gråtit så mycket på en träning någonsin, över så mycket som är fel i ett lag. Idag rann det över. Jag är lite trött på att ta skit för att inte reta upp någon annan och jag är så trött på att folk letar fel och hugger så fort man ser ett läge, speciellt när någon är ensam. Fegt är mitt enda ord. OCH jag är trött på att man inte ställer upp för varandra i ett lag och att man inte strävar åt samma håll, att ha det kul tillsammans! Vi har ju fått in så bra tjejer iår, varför kan vi inte göra något bra utav det här? Nu önskar jag att jag kunde säga att jag slutar, bara kliva av!

Born to die

Igår var det match mot Sala. Min vrickade fot mådde inte så bra och det blev ingen uppvärmning för mig, mest haltande och tejpande. Jag trodde inte att jag skulle klara ett byte, var helt inställd på att det var kört. Men testade, det gjorde brutalt ont men foten höll hela matchen. 2 mål blev gjorda av lilla mig, ganska nöjd med dem men sååå surt att vi förlorade, vi hade verkligen chansen att ta hem det där. 5-3 slutade matchen. Ikväll är det träning, men jag ska inte träna. Min kropp skriker nej och jag ska försöka lyssna på den idag! Kan jag få vara hel nån gång, ha en hel vecka utan skador eller sjukdom? Har jag berättat att jag dessutom är förkyld igen? Ja, helt otroligt. 
 
 

Fredagkväll just nu!

Sitter och läser min gamla blogg såhär på fredagskvällen. Jises vad tiden går fort. Jag vet att jag säger det i typ vartannat inlägg. (Men) för varje gång jag tittar tillbaka går det allt snabbare. Jag är (bara) 23 hur fan ska det här gå? Men livet går väl lite ut på att njuta av sina minnen, då man sällan hinner med och uppleva stunden. 

Jag vet!

Det är riktigt dålig uppdatering på den här sidan. Min kameraväska har typ gått sönder, så det känns lite jobbigt så fort kameran skall fram. Sen har jag problem med benhinnorna igen, så det blir inga promenader :( Promenaderna ger typ all kraft, så nu är motivationen till bloggen lite låg. För er som vill följa instagram, men inte har applikationen, http://extragr.am/annacaroline89, här är det lite aktivitet iaf! 
 


RSS 2.0