Välkomna!

Haha 93 nya läsare igår som kollade in bilderna från Fannys fest...!

Fanny 22

Fantastiska Fanny firades för att ha överlevt 22helaår. Detta kan se galet ut, men mamma, jag var nykter! ;) En grym kväll med underbara vänner! Titta och njut...
Fanny får sin present, självklart Tequila med shotglas, citroner och salt som tillbehör!
Jag fick en försenad present, ett matchställ till våra superserösa badmintonmatcher!
En shot var 10-onde minut kan låta mycket...
Tal så klart!
Flera blev sugna att testa denna magiska dryck.
Kvällen avslutades på BMB så klart!

Det började lugnt och fint...



I det fina vädret

Tog mig en tur till Fanny för att hämta kameran och det fantastiska linnet jag fick av tjejerna. Vilket väder det är, helt fantastiskt, Sparven nr1. Lite blåsigt bara så det gav lite motstånd, åt båda hållen faktiskt? Nu blir det att ligga hemma och kurera kanske lägga upp lite bilder från gårdagen...

Grattis Matilda!

Världens sötaste 2-åring!

BTW

Seminariet gick bra, grupparbetet blev godkänt, fick t om en extra poäng att ha tillgodo på tentan. Så om nu tentan är godkänd så är denna kurs godkänd och klar, skönt!

Så var tentan över!

Kom nyss hem från tentan, då finns det tid för blogg. Tentan gick helt okej, speciellt med tanke på förutsättningarna. Har legat hemma med öroninflammation som har borrat sig in i mitt huvud och gjort så det inte har varit allt för kul att plugga. Ett godkänt måste det vara. Problemet var bara de där kryssfrågorna som var jätte fjantiga, ja faktiskt.

Exempel: "A group of protocols that specify how computers communicate over the Internet is called. 1. SCM 2.TCP/IP 3.URL"

"A reversed auction where the initial base price is set below the expected selling price is called: 1.English auction 2. Danish auction 3.Zambezi Auction."

Alltså, vad fan ska jag veta det för? När ska jag ha användning för det i jobbet sen? Det kryllade med massa onödiga frågor som man fick chansa på. Det dryga var att det man faktiskt kunde, bra fakta och sånt man kanske får nytta av senare, inte kom med... Som tur var kunde jag frågorna ovan, men bara för att jag kommer ihåg att jag har läst det någonstans. Känns ju bra att om man vill klara tentorna skall man lära sig en massa ord och trams, men man behöver inte förstå dem eller sätta dem i ett sammanhang, bra för framtiden!

Plugg plugg plugg

Ska försöka plugga den här veckan!

Fredagsmys!

Kebab, godis och filmtajm med bröderna Lundh!

Friskis - Healthy

Kom precis hem från skolan, är helt slut. Har varit i skolan sen kl10 och jobbat med det bökigaste grupparbete ever. För det första så var uppgiften väldigt luddig, svårt att veta vad som ska skrivas och hur han kommer att bedöma det. För det andra så var det en väldigt svårt grupp att jobba med, hade med mig två fantastiska vänner och med dem fungerar det som med allt, perfekt. Men med resten av gruppen var det väldigt svårt. Två blyga tjejer från Iran som knappt öppnar munnen och som jag tror inte ens idag förstår vad det är vi har skrivit.
På toppen har vi en stilig kille från Brasilien som är väldigt ambitiös men också väldigt egen och inte heller säger så mycket. Han bor i Norrköping och pendlar, svårt att komma till skolan, och dyker inte alltid upp då man väntar på honom. Han har en egen syn på vårat arbete och har gjort om det till hans egna. Idag har jag Elin och Fanny slitit med att hitta alla källor till arbetet då de andra tre inte ens vet varför eller hur man refererar... I morgon bitti ska det in och nästa vecka skall vi presentera det för klassen.

Mysmiddag

En fantastisk måltid!


Mitt hjärtas dag

Har firat allahjärtansdag med tre underbara samtal med tre underbara tjejer hemifrån, mys. Nu inväntar jag Johan som ska komma hem från träning så vi kan äta lyxmiddag med "Moas fläskfile" (som jag jobbat med i två dagar) och palsternacka/potatis i ugn. Från början sa vi att han skulle vara hemma kl20 men sen la han på en halvtimme till och jag vet att det kommer läggas på mer, jäkla fotboll! Fotbollen får verkligen alla dagar i veckan 4timmar om dagen, a förutom julafton... Vi får två veckor på året då vi kan åka iväg, göra något annat än fotboll, fantastiskt.

And the world thought I had it all, but I was waiting for you


You're gonna be the one that saves me


Hur tänker man?


Fredag blir bra

I morgon har vi våran "egna lektion" om CRM inför halvklass, på engelska i 40min. Nej jag är faktiskt inte alls så sugen på det, kommer sova väldigt lite i natt och kommer må lite dåligt på morgonen. Hej Ångest är mitt namn. MEN när det är klart i morgon så kommer det att kännas såååå jäkla bra, längtar dit!
Skulle bara vara så skönt att få lägga undan den där prestationsångesten i något ämne i livet, någon dag. Längtar till fredag kväll! 

Kärlek är en handling, inte en känsla


Sötnosen <3

Magiskt är ordet!

Lycka

Ska få träffa lill-skrutten idag innan träningen <3

Promenad

image description
image description
image description
Lite för kallt idag för att vara ute och fota men behövde lite kyrkogård idag. Tänka lite, andas lite!

Resan...




Saknar min lilla katt


Alone

Har en kväll med mig själv, längesedan sist. Johan är ute på lagfest, tror jag vet hur det här kommer sluta.. Så jag bunkra upp med godis och film till mig själv. Köpte med lite godis och cola som han kan få i morgon om han skött sig hyfsat!

Grattis Älskling!

Älskade vännen har nu fått sitt barn, underbart!

Jaja

Visade sig att tentan var för svår.. NEHE? Så de sänkte G-gränsen med två poäng. Men ja, nu är jag bara 1 poäng ifrån G. Det är surt!

Oh så nära!

Jag klarade inte ekonomitentan, men det visste vi ju, den var verkligen helt omöjlig! 3poäng ifrån G var iaf helt okej, kanske lite surt, jag ska försöka att inte vara allt för missnöjd..

RSS 2.0