Bra vecka, tack!

Mycket som har varit bra de senaste dagarna. Skolarbete som vi slitit med en vecka gick väldigt bra och läraren var mycket nöjd!! Har även fått många fina mejl den senaste veckan, som gör dagarna så bra! 
 
Eva är en kollega på ABB som skickade ett fint meddelande idag, Marianne var en coach som jag träffade innan jag kom till ABB och det sista mejlet handlar om bloggen! Fantastiskt! Fick också veta att det blir Österrike i höst, tillsammans med Fanny!
 
 
 
 

Till laget!

Sluta döp kedjor efter spelares namn, sluta dela upp laget i två, sluta tryck ner spelare, sluta frys ute spelare, sluta att favorisera spelare, sluta att snacka skit, sluta att gnälla på varandra och sluta att vara ego.
 
Börja att respektera varandra, att säga hej till alla i laget(?), att passa alla spelare, att peppa alla spelare, att träna alla spelare, att se alla spelare, att lyssna på alla spelare och framförallt att stå upp för varandra.
 
Börja med att ha kul, tillsammans
 
Kom precis hem från träningen och är så sjuk omotiverad till att fortsätta spela. Måste skriva av mig. Vet att alla kan läsa det här, men jag tror faktiskt att vissa behöver det. Tänkte att man skulle spela innebandy och ha lite kul, men när allt handlar om att höja vissa spelare och sänka andra oavsett anledning börjar man tröttna. Det där är kanske något man ska ta tag i utanför innebandy plan och utanför allt som har med lag att göra. Jag försöker stå upp för mina vänner och det som jag tycker är rätt, jag hoppas att fler börjar göra det för andra. Våga säg ifrån!
 

 

 

 

RSS 2.0