Tack vänner!

Har haft en magisk helg i Stockholm!


Valborg


Det här är lycka!!

image description

 

image description

 


Stockholm nästa!

Nu blir det stockholm med Falu-tjejerna, ska bli en riktigt mysigt helg!

Bagare

Kvällsmys!


Lyckan

Har även haft en fantastisk dag med den här mysen och hans supermamma, en långpromenad i solen och lite gos i soffan det är lycka!

BMB

Blev med på en vimmelbild från helgen, är inte speciellt nöjd med mig själv. (Men Madde) visa denna för Matilda, hon är sjukt snygg här!! Och som sagt, kul kväll var det!

Längtar redan

Det är verkligen så kul att spela badminton nu, längtar alla dagar i veckan till onsdag så vi får spela. För er som inte vet så spelar jag tillsammans med några tjejer i klassen, världens skönaste gäng. Nu börjar vi dessutom bli ganska bra tror jag, vore kul o se skillnaden mellan idag och första gången..

lite från festen!


Kalas!

Igår var det fest för Madde 24, idag är det pizza och soffa. Fantastisk rolig kväll igår, tack tjejer!


Fredagsmys


delar av trädgårdsmässan


En mysig promenad!

Sötaste!

Söndag

Har hela eftermiddagen suttit i soffan och lyssnat på massa musik, mycket gammalt. Hittade bland annat den här som vi lyssnade på hemma på krondiket, underbart, där vill man vara!

Baby foot!

Nu blir det filmmys och baby footen på!


hemma mys

Har haft en skön påskvecka hemma i Falun med familj, släkt och vänner. Precis vad jag behövde. Nu ligger jag ensam i soffan och väntar på att bli trött. Sambon är och jobbar natt så det blir att sova ensam, det är inte det roligaste, men lär väl göra sig van! 

Glad påsk!

Hemma på krondiksvägen och gräver i påsklådan efter påskpynt. Var längesedan jag skrattade så mycket åt alla små pynt som vi tagit med oss hem från skolan... Nu skall allt fram!

Jaaa

Jag klarade ekonomistyrningen, så jäkla skönt!

Ville bara säga!

Vill ha den här så otroligt mycket just nu!

had me believing it was always something that I'd done

Hemma i Falun och hämtar lite energi, kan behövas efter denna helg. Har varit både upp och ner, men två fantastiska kvällar med fantastiska tjejer! Påsksittning och barbie fest, kan inte bli bättre. Nu ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, umgås med dem som ger energi och njuta av bra sällskap.

RSS 2.0