Ikväll blir det utgång med tjejerna!

Har haft en mysdag med underbara Madelene Hjelm och bebis Milian, det har jag längtat efter. Det började med att jag behövde hjälp med en omfärgning av håret, sen blev all in, hon är fantastisk denna kvinna. En boost till denna fredag, tack vännen! Nu ska jag bara bestämma outfit, vilket kan ta några timmar...

Du måste!

Kom precis hem från en öppenbokstenta, inte alls det roligaste men jag tror att det gick okej. Jag blev dock väldigt trött redan efter 10 min, tanken var att vi skulle sitta 5 timmar, halv tre till halv 8. Jag satt i fyra timmar och på slutet ville inte huvudet mer. Har sovit väldigt dåligt de närmaste dagarna och varit sjuk igen så det har varit några jobbiga dagar, men i morgon ska jag reda ut några saker och sova gott igen. Håll tummarna för mig i morgon!

Hejdå jobbiga seminarium!

I morgon är sista seminariet och det känns jättebra, äntligen. Har haft sån ångest inför alla dessa seminarium, där man skall sitta och diskutera case på engelska, med ett gäng asiater som man inte förstår vad de säger. Inget illa menat, men de varken vill eller kan delta i diskussionerna. Vilket tvingar en till att säga ännu mer och på något konstigt sätt översätta det man tror att de har sagt. Kan bli något pinsamt. Nej det ska bli så skönt när det är kurs på svenska igen och man kan slappna av lite!

Fools in love...


Vår!

Lite känslor i lägenheten!

 

 


Fantastiskt!

 

 

 

 

 


Kvällspromenad!

 

 

 

 


Prosit!

Nej, jag har aldrig nysit så mycket som idag. Är helt slut och min näsa skriker, Johan ligger och skrattar och tycker att det är jätte roligt. Tur att jag har godis och film, nu blir det the vow!


Heja heja

Tittat på Rönnby och Eriks sista match, i målet... Hade mys med Matilda på läktaren, diggade till pausmusiken och körde några snygga moves!


Tack solen!

Har haft några fina dagar i solen, lite enklare att plugga då, utomhus så klart!

 

 


Cause if you let me, here's what I'll do

Det känns som ett skämt, jag blir verkligen sjuk en gång i veckan. Jag har ätit mycket frukt och vitaminer, bra mat och klätt bra, tränar, dricker och röker inte, borde inte jag ha en ganska bra chans till att vara frisk? Är väldigt trött på att vara sjuk hela tiden, får aldrig chans att göra det jag vill, snälla gud sluta nu!

Firat med bio!

En fiende att dö för blev det, var okej faktiskt, men inte så mycket mer än det. Men popcorn och cola är ju alltid mys, så jag är grymt nöjd med kvällen, dagen och helgen!

Såååååja!

Det var omöjligt, men vi klarade det!! 11-3 mot Örebro och vi hänger kvar en säsong till i tvåan, fantastiskt skönt! Min guldklubba gick dock av, den jag fick av syrran Andersson, känns väldigt pissigt faktiskt! Blir att åka o inhandla en ny i kväll! 

Saknar!

Har suttit i flera timmar och kollat på gamla bilder på gänget, bilddagboken finns kvar, saknar er!

Tänker på annat

Ligger och försöker läsa lite i min fina Service Marketing bok, men motivationen är inte på topp. Är "ledig" idag och inlämningen skall inte in för ens på onsdag, så jag har gott om tid. (Men) tänkte för en gångs skull ligga lite före stressen och kanske få njuta lite på söndag istället. Hade tänkt mig en fin solig fredag, sitta ute och läsa lite, men nej såklart har solen gömt sig idag av alla dagar. Försöker verkligen vara duktig, men inser ganska snabbt att jag ligger och tänker på andra saker mellan styckena, det ger ju inte så mycket. Nej, man kanske får unna sig en dag ledigt idag iaf? 


Drömmen
Skulle vara helt underbart!

Dagens tidsfördriv!

 

image description

 

 

 


the backs of my eyes hum with things I've never done


Black Swan

Hade seminarium idag så i kväll behövde jag inte plugga något. Tog mig lite vardagslyx med Black Swan och popcorn. Så grymt snygg film!

Farligt farligt!

Har i några veckor varit inne i ett gottesug, det finns verkligen ingen gräns, som man säger på svenska. Det började med några hysteriska pluggveckor där jag fick unna mig en massa gott för att kunna ligga kvar i soffan och plugga. Trots att de här pluggveckorna var några vekor sedan har inte belöningarna stoppats. När någon bjuder säger man ju inte nej? Jag har också en sådan pojkvän som tycker att vi ska unna oss något gott, varje kväll. Jag säger nej först men när han kommer in med en skål glass så kan jag ju inte gå och slänga den? Och det är tyvärr inte bara på kvällarna, det är något efter frukosten något efter lunchen, innan lunchen på lunchen... Idag blev det en hel låda skumtomtar för 10 kr, livsfarligt livsfarligt! Jag satt och proppade i mig några på vägen hem, men lämnade sedan kvar lådan i bilen så Johan får ta med dem till hans match och jag sitter nu och hoppas på att de har blivit uppätna. Eller?
Koppla det här till teorin jag precis läst? Hm man ska tänka på att det finns konsekvenser även med bra upplevelser. Mina förväntningar var kanske inte att bli beroende? 

Åter till boken...

KONY 2012

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Skulle behöva lite semester snart!


Lite trött idag


En fantastisk promenad!


Varmt och kallt, sol och dimma, underbart fint!

YES!

VG på Marketing och IT tentan som vi hade förra fredagen, grymt skönt!!

Kom igen nu då!

Kom precis hem från tentaskrivande, igen jag vet. Testade att göra ekonomitentan, tänkte bara gå dit o försöka lite, få lite erfarenhet. Har haft fuuuuullt upp i skolan med kursen vi har nu, så hann bara plugga 2-3 timmar igår kväll innan träningen. MEN, jag vet att man inte ska säga så här, men men men det gick faktiskt bra på tentan, och och och jag blir jävligt besviken om jag blir underkänd...

Snälla snälla snälla låt mig vara godkänd, då kan jag få lov i april och det vore fantastiskt!

RSS 2.0