Shotbingo nya grejen...


Nya sminkhörnan!

Lite lyxigt är det allt!


Tack alla fina!

Har haft en kalas bra dag!


Nu börjar vi fira!

Fyller hela 23år på fredag, tycker faktiskt att det börjar gå lite väl fort nu. Firades med en överrasknings tårta av tjejerna i klassen idag innan badmintonen, underbart! På fredag kommer mamma och pappa och det blir en mysmiddag på Å. Lördag blir det match, önskar mig en vinst faktiskt, skulle vara bra för kvällen. För på lördag ska vi ut och fira med tjejerna!

Neeeeeeeeej

Igår hände något hemskt som gör väldigt ont i mitt hjärta. Alla mina bilder försvann från datan och kommer inte komma tillbaka... De jag har redigerat och sparat är kvar i mappar, men alla orginal och alla bilder som är orörda dog igår. Jag vet att det kanske inte är en så stor grej utåt, men för mig är det 2 år av minnen som är borta, så många tankar och känslor i de där bilderna som bara jag kan se och känna. Jag kommer aldrig hitta tillbaka dit igen Ush nej igår var det många tårar. Nytt kapitel!

Fantastisk kväll!

Världens mysigaste har gjort den här kvällen, här kan man hämta energi!


Laddar för en rosa morgon

Laddar inför match i morgon bitti med de rosa tjejerna! Jag har precis blivit frisk, tror jag, så kroppen har inte rört sig på en vecka och huvudet mår mja sådär. Så i morgon får ni hålla tummarna, riktigt hårt!
Har med mig turgubben i secket som får fixa till siffrorna om det inte går så bra... Hoppas hoppas! Färgen är egentligen väldigt rosa, men bloggen verkar inte kunna ta den färgen...

Längtar till sommar.

En fantastisk morgon med iskallt bad och gassande sol!

Firar Johans klasskompisar

Snart är du också här!


Vill ha...


Röra på sig lite...

Tar ett break från "pluggandet" och går iväg till Kristiansborgsbadet för en simtur med sambon. Tänk om man hade fått haft lite sommar och sol...

Ensam ute i kylan


Tre år


Lär mig om


Mina två favoriter...



Fixar åt Mammi


Nyår 2011

Hade ett fantastiskt nyårsfirande med tjejerna och senare killarna. Började med brudfest hos Katte och sen ett hopslag med killarna hos Jansson/Stråhle. Hela natten lång var det drag, kl 4 landade vi i krondiket, lite lagom trötta. Idag mår jag som jag förtjänar, kanske lite värre, skulle inte halsat den där champagneflaskan ensam, till nästa år!

RSS 2.0