Fredagskvällen är räddad!


Oh

Trots att tentan faktiskt gick helt okej så har det här varit en riktigt tung dag. Känner mig riktigt deppig och är inte alls sugen på något just nu. Fan

Inväntar inbjudan till facefest i Gbg!


Nästan hela dagen!

Idag har jag pluggat ganska bra tycker jag, men det är fortfarande as mycket kvar att reda ut i mitt lilla huvud. I morgon skall det sitta, sen jävlar då jävlar!

Igår var jag högst upp, i morgon är jag nedanför!


Det finns en fara i att aldrig hitta vägen, det finns nåt vackert med att vandra den ändå. 



Kärleken är röd, men den här klänningen är ROSA!

Saknar Grekland, saknar solen och bröllopsfesten. Grattis till fina kusinen (på bild) som kammade hem en bronsmedalj i hans danscomeback i helgen!

Seminarium

I morgon. Titta på dem, det kan ju inte gå annat än bra?

Gråter du?

Idag har vi pluggat heeela långa dagen, från halv nio på morgonen till kl 21.00 på kvällen. Vi är nästan klara med vårt grupparbete som skall in på fredag, grymt skönt! Så idag unnade jag mig lite filmhäng tillsammans med en stor bit kladdkaka och massa glass! Shit vad jag grät till Mannen med järnmasken (jag gråter till precis allt när det gäller film), det finns en man/gubbe jag aldrig kommer att sluta älska, D'artagnan!


Godkänd!

Skönt, första inlämningen godkänd! :)

Falun

Har haft en mysig helg i Falun med familjerna! Nu blir det att åka hem till Vässan igen och plugga lite :)

Svamp

Hemma är hemma

Onsdag, innan finmiddagen!

En skit rolig kväll, tack alla!!

Hejdå ABB

Tiden går fort, ibland för fort!

Tack älskling!

Idag har jag haft världens bästa pojkvän. Dagen började med frukost på sängen, nybakade frallor och wienerbröd. Riktigt lyxigt och helt spontant! Han stod även för middagen och disken... Skulle aldrig hinna med allt om jag inte hade dig här hemma Johan. Tack! <3

Det är mycket just nu

På Career Days hade Polia hade en rolig "lek" i sin monter. Där skulle man tänka så lite som möjligt, bollen skulle in i den andres ring. Eftersom jag har en hel del krux i mitt huvud nu när jobb, skola, nollning, träning och kärlek skall gå ihop förlorade jag stort trots att jag verkligen inte tänkte på nått. På bilden säger jag WHAT? inte YES. Spelade iofs mot en vass ingenjör. När vi "lekt" klart sa killen från Polia, jaha jag trodde att ni var i sällskap. Nej. Nu ska jag försöka få till det här med inlämningsuppgiften efter det gruppuppgiften, sova, jobba, skola, träning och sen plugga. Hej och hå!

Hejdå hatten!


Hemma

Hemma från Career days. Saknar mitt finfina hotellrum! Nu blir det fest

...


Denna helg!


Snart blir det Career Days, det innebär att dagarna på ABB snart är slut. Lite tråkigt!

3-3 Surahammar

Bra match tjejer!

ah shit va ja är trött!

Sitter på jobbet och har precis tatt mig igenom Twitter uppdateringen, som inte är speciellt rolig. Ska snart ta mig en lunch och sen dra iväg till skolan för en liten föreläsning på fyra timmar. Hem direkt efter det och kasta i mig lite mat, vidare och spela match, vidare till nollning.. försöka sova!


Brunch

Idag har vi haft världens bästa bruch, grymt bra dag!

Snart kommer mer Grekland

Har väldigt mycket att göra nu bara...

Bakishäng, Löga!

Såpafotboll!

Jag har grymt kul just nu!

Jag har världens bästa hattgrupp!

RSS 2.0