Midsommar, fantastiskt!


Saras bal


En fantastisk promenad!


Kusin Saras student!


Grattis Sara!


Med denna bild:

Jag vann MDH's fototävling med denna bild och får ett presentkort på 1000 kr hos adlibris! Motivering: Med knivskarp färghantering har fotografen fångat ett unikt tillfälle. Ett tillfälle som får de flesta att skratta till.

ABB

I rätt färger... Har börjat på ABB igen, roligt, skönt, mysigt och helt fantastiskt faktiskt. Idag satt jag en hel timma och blev matad med uppgifter från Jocke som jag ska sköta i sommar helt själv, ojoj men så kul!

ooooooh heja Sverige

Den här bilden skall jag titta på varje gång livet känns lite tungt, då allt kommer att vända. Underbara Milian, Madeleines finfina son. Kom igen nu Zlatan <3

En magisk dag med två fina!!


I jakten på en ny profilbild...

Jag vet inte, vad tycker du duger den?

Men ja!

Oh är så trött på skolan just nu, så mycket sista månaden så det bara snurrar i skallen. Idag hade vi iaf sista lektionen, dragons den. En affärside som sågas av klasskompisar, lärare och inbjudna dragons. Jag var sjuuuuukt nervös i morse då jag inte alls tycker att det är speciellt kul att prata engelska inför klassen, och att sågas i det läget ufh! Presentationen gick iaf väldigt bra, otroligt skönt, jag hurrade när jag gick tillbaka till min plats! Nu är det en sista inlämning som skall skrivas till i morgon, hurra hurra!

Träningsvärk aaah

Har haft crossfit träning och köttat gärnet med "laget", vi var 5pers idag. Är heeeelt slut, kom knappt upp för trappen när jag kom hem och kall dusch var det enda som kunde hålla mig uppe! Kommer ha så ont i kroppen i morgon, men det är det kanske värt! Just nu skulle jag bara vilja ha lite sol, en båttur och få sova lite, glömma skolan ett tag! Det är fyra hemska dagar kvar, sen är det en dags sommarlov..

En händelserik morgon!

Vaknade av ett högt mummel utanför fönstret, johan smög upp och fick syn på en blodig och berusad man. Vi gick upp och spanade från fönstret, ringde ambulans som redan var på väg. Nu är vägen full med stora blodpölar.


Kvällen är din!


RSS 2.0